Fremgangsmåde

 • Læg produkt i indkøbskurven
 • Gå herefter til "se kurv"
 • Udfyld kontaktoplysninger
 • Vælg fragt
 • Vælg Betalingsmåde (Betalingskort*, MobilePay, Direkte bankoverførsel, Viabill)
 • Læs og godkend vores Handelsbetingelser
 • "Gå til betaling"
 • Du modtager en ordrebekræftelse pr. mail når ordren bliver behandlet
 • Levering 1-3 hverdage
 • Fuldreturret 14 dage
Betalingskort* 3d Secure Code er en ekstra sikkerhedsforanstaltning i forbindelse med betaling over internettet. 
Du bliver bedt om at knytte dit mobiletelefonnummer til dit internationale betalingskort første gang du handler. Når du fremover handler med netbutikker der er tilmeldt Verified by Visa/ MasterCard Secure code, får du tilsendt en SMS kode til at bekræfte handlen med. Læs mere om 3d Secure Code

Din Garanti – Vores webshop er certificeret

Læs mere på emærket.dk

E-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende.

Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel.

E-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK.
Læs mere på emærket.dk

Vores smykker

Varerne/smykkerne vil naturligvis fremstå med brugsslitage i mere eller mindre grad. Smykkerne vil dog være renset og ren gjort og fremstår som de gør på billederne på hjemmesiden. Faktura for bestillinger sendes til e-mail adresse. Vi identificerer designere og guld- og sølvsmede ud fra stemplerne i genstandene efter bedste evne. Dette bliver gjort med diverse hjemmesider og danske stempelbøger. Skulle der mod forventning ske en fejl, kan du til enhver tid returnere varen.

 

Din sikkerhed

Ordrebekræftelsen sende til din e-mail adresse. Vores Webshop er certificeret, dit køb bliver automatisk dækket af e-mærkets køber-beskyttelse op til 10.000 kroner. www.emaerket.dk

 

Forsendelse

Leveringen sker med Post Nord. Du kan vælge med- eller uden omdeling. Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage. Fragtpriser: Uden omdeling 39 kr./ med omdeling 49 kr. Ved bestilling af pudseklud alene koster fragt 10 kr. (leveringstid 1-5 arbejdsdage).

Ved returnering er det op til dig selv at stå for returneringen. I tilfælde af at Danish Treasures ikke modtager varen er det dit ansvar at tage fat på Post Danmark. Danish Treasures udbetaler ikke penge for retur varer vi ikke modtager, derfor anbefaler vi at man får en kvittering fra Post Nord eller anden fragtfirma med track and trace nummer.

 

Betalings-muligheder

Beløbet trækkes først, når vi sender ordren. Ved eventuelle tvivlsspørgsmål bliver pengene ikke hævet, før du er blevet kontaktet. 

 • Sikker kort-system (Visa Dankort, MasterCard, Meastro, Visa Electron)
 • MobilePay
 • Direkte Bankoverførsel
 • Viabill

Fortrydelsesret

Fuld fortrydelsesret, udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved E-mail: info@danishtreasures.dk /tlf.nr 60803133 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularenI din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering: Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings-omkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leverings-form, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: (Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre)

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Danish Treasures ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på danishtreasures.dk er, medarbejder S. Klingenberg.

Som registreret hos Danish Treasures ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@danishtreasures.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til S. Klingenberg, tlf.: 60803133. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Danish Treasures

Organisationsform: ApS

CVR-nr.: 37 05 31 98

Adresse: Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre, E-mailadresse: info@danishtreasures.dk

Telefonnummer: 60803133

Handelsbetingelserne er senest opdateret .30/11.2017